INFO

Wat was de allerleukste balsport tijdens de gymles op de basisschool?? Juist! Trefbal! Daarom werd in 2016 het allereerste Nederlands Kampioenschap Trefbal ooit georganiseerd. Nu volgt de 5de editie: het NK Trefbal 2020. Deze editie wordt georganiseerd door ApenkooiGym, het team van meesters en juffen dat inmiddels in 8 steden serieuze volwassenen weer in speelse kinderen verandert met hun nostalgische gymlessen.

Het NK Trefbal 2020 is bedoeld voor iedereen: gymleraren, ICT-ers, handballers, sumo-worstelaars, studenten, diegene die altijd als laatste werd gekozen, fanaat of groentje… als je maar speels en een beetje sportief bent!  Verzamel vrienden, collega’s, je schoonmoeder en/of anderen waarmee je strijd aan gaat voor de titel Nederlands Kampioen Trefbal! Om lekker op maat te spelen, hebben we 2 categorieën: de competitie voor wie winnen belangrijker is dan meedoen en de competitie voor wie meedoen belangrijker is dan winnen: De King Kong Competitie en de Mr Nilsson Competitie!

Het NK is door de coronacrisis uitgesteld maar er is een nieuwe datum en locatie gevonden; zaterdagmiddag 24 oktober in Sporthal de Pijp in Amsterdam! Het kampioenschap duurt van 13:00 tot 16:30 uur met aansluitend een lekker feestje. Tijdens het toernooi is iedereen zoveel mogelijk aan het spelen, want dat mag! Naast de lijn bij elkaar kruipen mag niet! Bekijk het tabblad ‘CORONA’ voor onze maatregelen. 

Klik op ‘SPELREGELS‘ voor de uitleg van onze officiële spelregels. We spelen geen dodgeball maar trefbal. Bij trefbal kunnen meer mensen meespelen en doet iedereen altijd aan het spel mee, ook als je af bent. Meer speelplezier voor meer mensen!

Klik op ‘INSCHRIJVEN‘ om je team of jezelf op te geven. Je kan je per team van 10, per 5 spelers of als individu inschrijven. Als je je met een groepje van 5 of als enkeling inschrijft, word je team door ons aangevuld tot 10 of meer spelers.

INSCHRIJVEN IS NOG NIET MOGELIJK!

Programma
Ongeveer van 13.30u tot 16.00u spelplezier. Details volgen nog!